2011. október 21., péntek

2.A.

folytatódik a versenyfutás az idővel, cél pedig továbbra is a hobbypontok begyűjtése...
a hét közepén felkerültek a fémek Scrapyre, és ezeket felkentem Yurira is...




tegnap pedig az színekre kerítettem sort... a vörössel rögtön néhány front archot is lekentem, köztük az osztagét is. mára minden alapszín fenn van, hátra még az árnyékolás és a highlight...



ma azonban még legalább két játékot össze kell hozni, hogy meglegyen a heti négy... és ha már itt tartunk, volt két páros játékom a héten: TLYDávid és Gróf úr kente el a szánkat (Xorral), majd Rudival győzedelmeskedtünk egy, az idő rövidsége okán killpont számolgatásba fulladt meccsen.

az előbbi érdekessége volt, hogy "bemákoltunk" egy 2. körös casterkillt... Magnus 'jackje ráboostolt az AOE alatt ragadt Ravynra és a 6+6+3as dobás (POW8) rögtön átírta terveinket... így egy POW13ról boostolt Gallows végzett az elalélt (KD) elf lánykával (12re hal - 12...), így sajnos hiába hegyezték már nyílpuskáik a kossiták, nem jutottak szóhoz...

aztán a fair play nevében sikerült (benéztük) betolni Magnust a Montador falka lőtávjába, ahol fel is szecskázták szépen, így gyorsan kiegyenlítődött a helyzet... a banya üldözte ugyan a kalózt, de végül felhagyott erőtlen próbálkozásaival... (egyébként még egyszer köszönöm Xornak, hogy befejezte a játékot helyettem, amikor el kellett jönnöm...)

jut eszembe, nem csak minden küzdelemben a banya vezetett harcba, de a sereg összeállítás sem változott... (és ez így marad ma is...), jövő héten viszont nagy átalakulás várható az északkeleti fronton!

1 megjegyzés: